Allround MultiMedia Designer - Fulltime

Wie zijn wij?

Kooduu is een lifestyle merk dat unieke en Scandinavisch geïnspireerde producten creëert die mensen samenbrengen. We hebben Deens Nederlandse roots en zijn gevestigd in hartje Haarlem. De lijntjes zijn kort en de hiërarchie ver te zoeken. Wij zijn ambiteus, jong en internationaal, de voertaal op kantoor is Engels. Je toekomstige collega's komen onder andere uit Rusland, Colombia, Mexico, Frankrijk en Thailand. Never a dull moment at the office ;-)

Enough about us, let's talk about you!

Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor alle communicatie materialen die we gebruiken. Dit kan dus van alles zijn, van homepages tot flyers, van packaging tot animated social media posts, van het ontwerpen van een nieuwe store locator tot aan redesign van nieuwe website. Alles wat met desiging te maken heeft zal door jouw handen heen gaan. 

What is the role about?

Als MultiMedia Designer heb je gevoel voor brand identity, brand awareness en weet dit toe te passen binnen onze website, POS materialen (digital en offline) en digitale platformen.

We zijn een jong en internationaal bedrijf en de knapste koppen werken elke dag voor een breed scala aan B2B klanten via onze sales agents en onze eigen website klanten. We willen het liefst de meest getalenteerde experts aan boord, maar we zijn ook op zoek naar de perfecte fit. Iemand die er niet voor terugdeinst om te leren, iets doen waar je minder ervaring in hebt, te inspireren en te streven naar de beste resultaten. Iemand die vooruit kijkt, het podium durft te pakken, (zelf-)kritisch is en die op vrijdagmiddag met ons proost op een geslaagde week.

De perfecte kandidaat:

  • heeft minimaal 3 jaar werkervaring als MultiMedia Designer of een soortgelijke job die aansluit bij wat wij zoeken;
  • heeft aantoonbare ervaring met CMS systemen van o.a. Shopify, MailChimp, etc;
  • snapt hoe pagebuilders voor websites werken;
  • is een wizard met o.a. Canva, Photoshop, InDesign, Illustrator en Sketch;
  • spreekt en schrijft vloeiend Nederlands én Engels. Dikke pré als je daarnaast ook nog een Duits en/of Frans spreekt en schrijft;
  • heeft een waanzinnig portfolio met een sterke focus op digital design;
  • kan makkelijk briefings uitwerken naar efficiënte concepts & designs;

What’s in it for you? 

Wij bieden jou een super uitdagende job met heel veel vrijheid, want jij bent de expert. Je komt te werken in een jong en internationaal team, de voertaal is Engels en ons kantoor ligt in hartje Haarlem. En uiteraard bieden we je een passend salaris en reiskostenvergoeding. 

Apply now!

Herken jij je in bovenstaande profiel en ga jij graag de uitdaging bij ons aan? Solliciteer dan direct! Wij ontvangen graag je CV, portfolio en toelichting waarom jij de ideale kandidaat bent. Je kunt dit sturen naar jobs @ kooduu.com onder vermelding van Allround MultiMedia Designer. De functie is fulltime (minimaal 32 uur p/w in overleg) en per direct beschikbaar. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld